gastenboek

10 gedachten over “gastenboek

 1. 03-09-2011
  Wij vonden het hier superleuk. Het geheime pad en het verbrande dorp waren heel erg leuk. Ook het zeilen vonden we heel leuk. Het huisje en het zwembad waren top:-)

 2. 26-02-2011
  Bedankt dat we op de valreep nog van jullie chalet gebruik konden maken. Vanuit deze plek is onze skivakantie toch nog geworden wat we er van gehoopt hadden:-)

 3. 31-12-2011
  Op de valreep van oud naar nieuw willen wij jullie bedanken voor de gastvrijheid de afgelopen week. Heerlijk geskied, heerlijk met jullie gewandeld gisteren op het geheime pad in ‘kuithoge’ sneeuw. Met als toetje heerlijke choco. Het gaat jullie goed en tot ziens.

 4. 13-01-2012
  Bedankt dat wij een week gebruik mochten maken van jullie paradijsje. We hebben het super naar de zin gehad en heerlijk geskied. Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid.
  Liefs Peter en Yvonne

 5. Wat heerlijk, zo’n prachtig thuis in zo’n mooie omgeving. Het voelt vertrouwd en dus goed. Wij hebben genoten. In de toekomst zullen we zeker de weg weten te vinden naar het Meeuwennest.
  Dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen 🙂

  Jos en Marja Disselhorst

 6. Een geweldige uitvalsbasis voor een niet-toeristische fietsvakantie met de col Meeuwennest als toetje na iedere tocht. De beloning is warm: een prachtige plek met de beste buren die je kunt wensen.:-)

 7. Beste Pierre en Lia,
  Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad!  Wij hebben het er nog regelmatig over.  Vooral het bezoek naar het verborgen dorp was indrukwekkend.  Maar verder ook de ezels paadjes, de kippetjes, de schommel, het zwembad en natuurlijk het uitzicht op de bergen als je smorgens wakker wordt.  Een  vakantie om nooit te vergeten. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

 8. Hallo Pierre en Lia

  Als eerste een perfecte skivakantie echt voor herhaling
  vatbaar. Een gigantisch ski gebied. Vandaag zijn we thuis gekomen. Een dagje eerder als gepland. Maar werk en school waren de boosdoeners. De week hadden we perfect weer op een dag na. Maar een dagje
  rust kon geen kwaad. Broodbakmachine iedere dag gebruikt net als de houtkachel. Vraagje hoe kom je aan deze locatie??  Heel mooi!! Ski’s op maat maken en afstellen geen probleem. Alles bij elkaar een hele mooie week. En we houden jullie adres st.by. Als bijlage nog een fotootje dan weten jullie ook wie we
  zijn.

  Hele warme groet,    Jos, Marian en Martine 🙂

 9. dinsdag 17 juli 2018

  Natuur, rust en ruimte:

  Maison van Meeuwen was een geweldige locatie om te verblijven de eerste twee weken van juli 2018: sfeervol, prettige kamers en goede eigen buitenruimte. Een schitterend uitzicht over de vallei en de steile bergwand tegenover het huis en het riante zwembad. Onze gastheer Pierre en gastvrouw Lia hebben ons heel goed ontvangen, de mogelijkheden van het huis en de omgeving uitgelegd; je voelde je thuis en welkom.
  Leuk detail was de aanwezigheid van een haan, kippen en vijf kuikens en daarnaast ook twee bijenvolken.
  Ook de sterrenhemel, roofvogels, vlinders, etc. waren indrukwekkend.
  Parapente-sprongen en landingen zijn te bekijken op een veld een paar kilometers vanaf het huis.
  De tips voor te bezoeken bergtoppen en allerlei plaatsen klopten goed; in de twee weken dat wij er waren hebben we veel rond getoerd, maar je kon ook meteen vanaf het huis wandelingen en de mountainbike-ritten maken, of op de locatie zelf genieten.

  Algemene beoordeling: Qua cijfer een 9.

  Conclusie: We hebben het erg naar ons zin gehad en komen hier graag een keer terug.
  Groeten, Anneke en Kees Koning 17-07-2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *